Coaching

Personal coaching is een manier om je talenten aan te boren en te ontwikkelen. Ad Alblas gaat uit van de kracht van weloverwogen vragen, hij is een gesprekspartner tijdens de gezamenlijke zoektocht naar het goede leven.

Ad is een waardevrije en spirituele coach. Hij gaat voor het oplossen van problemen en het bereiken van doelen. Hij zet je aan het denken door zijn speciale manier van vragen stellen. In zijn benadering gaat hij uit van de eigen kracht van mensen en helpt hij je bewust te worden van mogelijkheden.

Ad leeft vanuit de spiritualiteit. Dat is zijn voedingsbron. Door zelf die weg te bewandelen, helpt hij anderen nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hij schroomt niet te spreken over dingen die het verstand te boven gaan.

Ad coacht het liefst wandelend in de natuur. Daardoor neemt hij met zijn gesprekspartner afstand van de dagelijkse beslommeringen en laat hij stilstaan bij levensvragen, persoonlijke keuzes en andere dingen die werkelijk belangrijk zijn. Dromen die vroeger onmogelijk leken, komen dichterbij.